Activiteiten en verjaardagen

Verjaardagen

heel het jaar
wo – za – zo
wekelijks
tijdslot
gym-kidszone-autobelay-kids-climbers-

Wij organiseren verjaardagsfeestjes in Hall9 vanaf 8 kinderen tot maximum 20 kinderen. En dit elke woensdag -, zaterdag – en zondagnamiddag.

De jarige en alle deelnemende kinderen moeten mindstens 4 jaar oud zijn.

U wordt ontvangen in de klimzaal waar een grote tafel is gereserveerd voor u en uw gasten voor een duur van twee uur. Tijdens het eerste uur en een half klimmen de kinderen in de Kids Zone onder begeleiding van een van onze instructeurs. Zij zullen de kinderen veilig begeleiden op onze lengteklimmuur.

Tijdens het laatste half uur kunnen de kinderen feesten aan de voor u gereserveerde tafel.

U kunt eten en snacks voor het feestje meebrengen, maar wij vragen u om de drankjes van onze cafetaria te nuttigen, die een grote verscheidenheid aan frisdranken biedt – inclusief 1-literflessen met sapjes. Wij voorzien borden en bestek. Wilt u toch dat wij voor taart, pannenkoeken of ijsjes zorgen, dan kan dat zeker. Stuur ons dan ten laatste 7 dagen op voorhand een mailtje om je gebak naar keuze te bevestigen.

De prijs van het verjaardagsfeestje in Hall9 is 15 EURO per kind, inclusief popcorn, grenadine en een cadeautje voor de jarige.

Lees zeker de algemene verkoopsvoorwaarden van hall9 alvorens u reserveert.

  • U kan in de volgende stap een vrij moment naar keuze boeken. U moet de verjaardag minstens 7 dagen op voorhand reserveren.
  • Daarna kiest u het aantal deelnemende kinderen (minstens 8 en maximum 20). Er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden op het aantal kinderen. Mocht er al een verjaardag (van 8 kinderen) geboekt zijn op hetzelde uur, dan kan u nog maximaal voor 12 kinderen boeken.
  • Maak een account aan op naam van de jarige en vul uw eigen naam en voornaam in, in de velden VOORNAAM OUDER en FAMILIENAAM OUDER.
  • U betaalt online en krijgt na betaling een bevestigingsemail. Als u geen email ontvangt, check dan zeker even uw spam folder voor u ons een emailtje stuurt.
Reserveer online
gym-kidszone-autobelay-kids-climbers-