FAQ

FAQ

Accounts en reserveringen

Je kan je abonnement op elk moment, en voor eender welke duur, om medische redenen pauzeren op vertoon van een geldig medisch attest. Dit geldt enkel voor de lidmaatschappen ABONNEMENTEN en niet voor de TRY-OUT en 365-DAGEN formules. 

Je kan je abonnement om welke reden dan ook voor minstens 14 dagen pauzeren. 

Als we uw aanvraag voor pauzering krijgen voor de 25ste dag van de maand, zal het aantal dagen van opschorting worden afgetrokken van de betaling van de eerstvolgende maand. Krijgen we uw aanvraag na de 25ste van de maand dan wordt het aantal dagen afgetrokken van de betaling van de tweede maand. (bv. je vraagt ons op 21 september je abonnement te pauzeren van 1 tot 15 oktober. Je zal in oktober 15 dagen minder betalen. Maar vraag je ons op 27 september je abonnement te pauzeren van 1 tot 15 oktober, dan zal je pas in november 15 dagen minder betalen. Let wel: Als je in dit laatste geval beslist om je abonnement voor de maand november stop te zetten, dan kan de gepauzeerde periode van oktober niet terugbetaald worden.)  Indien je je abonnement wenst op te schorten, stuur ons dan minstens twee werkdagen op voorhand een berichtje door te mailen naar abo@hall9.be met vermelding van de begin- en einddatum van je opschorting. Je abonnement zal automatisch hervat worden na de einddatum. Je kan de pauze steeds verlengen door tenminste twee werkdagen voor het einde van de pauze contact met ons op te nemen via email. Het is echter niet mogelijk een pauze in te korten. 

Uw lidmaatschap opzeggen kan enkel voor het ABONNEMENT en niet voor de TRY-OUT of 365-DAGEN Formules. Ook beurtenkaarten kunnen niet opgezegd worden. Als je je abonnement wil opzeggen, kan je contact met ons opnemen via abo@hall9.be. Als je verzoek vóór de 25ste dag van de lopende maand is ingediend, wordt de volgende maand niet in rekening gebracht. Je kan bij opzegging van je abonnement wel gebruik blijven maken van onze zaal tot het einde van de maand. 

Aanmelden kan via de MyClubPlannerNew app of via onze website (door op het persoonsicoontje te klikken in de rechter bovenhoek).  Ben je je paswoord vergeten? Gebruik dan het emailadres dat u opgaf bij uw registratie als jouw login en klik op 'wachtwoord vergeten' om een nieuw wachtwoord te krijgen. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op via abo@hall9.be en omschrijf duidelijk wat er fout loopt.

Je kan je lidmaatschapsstatus controleren via de MyClubPlannerNew app of via jouw profiel door te klikken op het persoons icoontje in de rechterbovenhoek van deze pagina.

Wanneer je een abonnement, beurtenkaart of formule aankoopt teken je een contract. Daarin staat de belangrijkste informatie met betrekking tot jouw gekochte product. Je ontvang per e-mail een kopie van jouw contract.  Je kan ook steeds de algemene verkoopsvoorwaarden nalezen.

Met je clubsaldo zet je geld op je account waarmee je aan de bar en online aankopen kan doen. Je kan jouw clubsaldo controleren en opladen via de MyClubPlannerNew app of aan de balie. 

Wanneer het bankrekeningnummer dat je gebruikt voor de maandelijkse automatische betaling verandert, meld ons dat a.u.b. via e-mail: abo@hall9.be

Heb je een factuur of kwitantie nodig? Vraag ernaar, via e-mail op abo@hall9.be met een kopie van de kassabon, of bij de receptie voor je de aankoop betaalt. 

Via je profiel op de MyClubPlannerNew app, of bij inschrijving bij de receptie.  

Via onze webshop kan je waardebonnen kopen. Je geeft zelf het bedrag in. Zo kan je een waardebon maken ter waarde van alle producten en diensten. 

Bar en coworking

We hebben gratis wifi in Hall9. Vraag het paswoord aan het onthaal.

Onze hoofdactiviteit is klimmen. Er zijn ook fitnessfaciliteiten beschikbaar. We hebben ook een aangename cafetaria met een kleine restauratie, een uitgebreide kaart aan (non)alcoholische dranken en lekkere snacks. Daarnaast organiseren we teambuildings, lessen voor verenigingen en scholen, lessen voor kinderen en volwassenen en tijdens de schoolvakanties organiseren we stages.

Beginners

Ja, er kan zeker met groepen geklommen worden in Hall9. Jullie kunnen binnen de openingsuren gewoon langskomen. Willen jullie een groepsles of iets eten in onze Cafetaria? Stuur ons dan een mail naar

Je hebt verschillende opties!  Ga zeker een kijkje nemen op de pagina Eerste bezoek.

Je kan klimmen in onze Boulder Zone. Boulderen is een type klimmen zonder touwen. Je klimt op wanden van ongeveer 4,5m hoog. Valmatten op de grond zorgen er voor dat je veilig landt. Bij boulderen kan je alleen klimmen en heb je geen partner nodig. Bekijk deze video van de Britse Klimfederatie voor meer informatie. We vragen je te melden aan de onthaalmedewerker dat je nog nooit hebt geklommen. Onze onthaalmedewerker geeft je dan een korte veiligheidsintroductie.  

We bieden voor beginners ook een groepsles aan en als je een intensievere introductie wil, kan je een privéles boeken. Kijk hiervoor de pagina "Lessen voor elk niveau"

Huisdieren

Ja, in Hall9 zijn honden toegestaan. Echter, als ons personeel oordeelt dat het te druk is, kunnen zij u de toegang met uw huisdier weigeren. Ons hondenbeleid is als volgt:  

Honden worden aan de lijband gehouden.  

Honden zijn niet toegelaten in de vestiaires, op de klimmatten of in de Kids Zone.   

Als een hond storend is voor onze andere klanten, kunnen de hond en de eigenaar door ons personeel worden verzocht te vertrekken.  

Kinderen

Ja, we houden van kinderen in onze zaal, maar om ervoor te zorgen dat het klimmen voor iedereen veilig blijft, vragen we ouderlijk toezicht voor kinderen jonger dan 13 jaar.  

Onze Boulder Zone is alleen geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, onder begeleiding van een volwassene (max 2 kinderen voor 1 volwassene).

Kinderen tot en met 3 jaar moeten niet betalen maar mogen alleen het peuterblok gebruiken. Indien ze toch wensen te klimmen op het boulder eiland met glijbaan en de Ninja Warrior, dan zullen ze ook een toegangsticket moeten kopen.

Kinderen jonger dan 13 jaar moeten te allen tijde onder toezicht staan van de begeleidende ouder.   Maximum 2 kinderen voor 1 volwassene.

Tieners ouder dan 13 jaar mogen klimmen op vertoon van een door de ouder/voogd ondertekende verklaring.  

Wij vragen de ouders te verklaren dat hun kinderen in goede lichamelijke gezondheid verkeren en in te stemmen met het huishoudelijk reglement. Dit kan ook bij de receptie worden geraadpleegd en iedereen wordt geacht het te hebben gelezen.   

Dat kan zeker. Tijdens de uren van de Kids Zone (woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag van 13u00 tot 18u00) is er een begeleider van ons voorzien voor de kinderen. Daardoor kunnen de begeleidende ouders zelf klimmen of van onze cafetaria genieten. Buiten deze uren moet 1 begeleidende ouder per 2 kinderen zelf instaan voor de begeleiding en beveiliging van de kinderen. Buiten deze uren behoort de gehele Kids Zone tot de Boulder Zone. Er kunnen dan ook volwassenen aan het klimmen zijn in de Kids Zone.

Voor informatie over verjaardagen kan je terecht op de verjaardagspagina.

Minderjarigen ouder dan 13 jaar kunnen zonder ouderlijk toezicht klimmen in Hall9. We vragen wel om steeds een schriftelijke toestemming op zak te hebben van een ouder of voogd. Je kan een voorbeeld van zo'n toestemming downloaden via deze link.

We hebben een peuterblok voor klimmertjes tot en met 3 jaar. De toegang tot dit peuterblok is gratis. Van 4 tot 14 jaar zijn kinderen, mits betaling, welkom in de Kids Zone. In de Boulder Zone zijn kinderen welkom vanaf 6 jaar maar tot 13 jaar moeten ze steeds onder toezicht staan van een volwassene. Vanaf 13 jaar tot 18 jaar moeten tieners een schriftelijke toelating van hun ouders meebrengen.

Ja, die hebben we! We hebben een deel van onze zaal gewijd aan kinderen. Deze ruimte biedt verschillende activiteiten en is gescheiden van de klimzaal voor volwassenen. Hierdoor is het gemakkelijker om te communiceren en voel je je meer op gemak in een unieke omgeving.

Kledij

We houden alle gevonden voorwerpen 1 week bij in onze bakken gesorteerd per dag van de week. Wil je zeker zijn dat een verloren voorwerp bij ons ligt? Stuur dan een mailtje naar hello@hall9.be en omschrijf zo duidelijk mogelijk wat je kwijt bent.

Draag iets waarin je gemakkelijk kan bewegen. Wij adviseren een lichte broek zonder riem. Het dragen van een t-shirt of top is voor iedereen verplicht. We vragen onze klimmers ook om niet blootvoets te klimmen. Zorg ervoor dat je sokken meeneemt als je onze huurschoenen gebruikt.  

Kleedkamers

Ja, we hebben gemengde kleedkamers met banken en individuele kleedhokjes. Er zijn ook 4 individuele douches.

We hebben kluisjes in Hall9. Onze lockers zijn niet voorzien van sloten, gebruikers kunnen hun eigen slot meenemen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor verloren/gestolen voorwerpen, dus het wordt aanbevolen dat alle waardevolle spullen (portemonnees/sleutels/computers) worden opgeborgen. Kluisjes zijn alleen tijdens de openingsuren te gebruiken en kunnen na sluitingstijd leeggemaakt worden. Indien je zelf geen slot hebt, dan kan je er ook altijd een kopen aan het onthaal.

Ja, onze kleedkamers zijn gemengd. We nemen het besluit om de kleedkamers niet langer te scheiden volgens gender. Onze kleedkamers zijn wel uitgerust met individuele kleedhokjes en douches.