BEDRIJVEN

Tijdens weekdagen verwelkomen we bedrijven die de sport willen stimuleren onder hun personeel. Een uur bewegen tijdens de lunchpauze bijvoorbeeld draagt bij tot een gezonde geest in een gezond lichaam, en heeft een positief effect op de productiviteit op het werk.

Boulderen is bovendien een sociale sport die kan worden gebruikt om het teamwork en de team spirit te bevorderen.

Er zijn speciale reducties en formules (met en zonder lessenreeks) voor bedrijven.

teambuilding

Teambuildings kunnen worden georganiseerd tijdens de week van 12:00 tot 23:00 en combineren een initiatie in het boulderen met competitie en spel. Het doel is om op een actieve, speelse en veilige manier teamwork, sociale relaties en groepsdynamieken te bevorderen. Na afloop van de klimactiviteit kan de teambuilding zich voortzetten in onze cafetaria met een breed aanbod van drank, lokale bieren en lekker biologisch eten (koud en warm).

events

Wil je graag je verjaardag organiseren bij Petite Ile of is er een speciale gelegenheid die een speciaal event verdient? We kunnen voor jou of jou bedrijf activiteiten voorstellen op maat. Klimmen, eten en drinken, en samenwerkingen met de andere organisaties in Asiat Park behoren tot de mogelijkheden.