Over ons

Een Boulderhall en een gemeenschap

Hall9 is een bijzondere plek in de Vlaamse Noordrand rond Brussel. Gelegen in het prachtige Asiat park, is het een grote klimzaal in een oase van rust met een uitgebreid aanbod voor beginnende en ervaren klimmers van alle leeftijden. De boulderzaal heeft ook een uitgebreide opwarmings- en trainingszone met fitness en een grote trainingsmuur. Een Ninja-Warrior parcours en speciale auto-belays (klimmen met touwen zonder dat je moet zekeren) maken Hall9 ook tot een waar klimparadijs voor kinderen en jongeren. Er is zelfs gedacht aan de allerkleinsten. De gezellige bar met goede koffie, lekkere bieren en frisdranken, en een beperkt maar heerlijk aanbod aan eten nodigt uit om te blijven hangen of iets te eten op het terras.

Hall9 is opgevat als een bestemming en een ontmoetingsplek.

Sport is meer dan sport alleen

Sport is verbonden met normen en waarden, en draagt bij tot het welzijn van personen en de maatschappij. We geloven er sterk in dat het belangrijk is om klimruimtes te creëren waarin mensen graag vertoeven; een ruimte die stimuleert maar ook rust kan brengen; een plek waar je jouw eigen limieten kan testen maar waar je ook vrienden en familie kan ontmoeten, en waar iedereen zich thuis kan voelen. Inclusiviteit, diversiteit en gelijkheid zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen.

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Via de vzw Klimschool Zuid willen we de sport zo toegankelijk mogelijk maken, bijdragen aan de ontwikkeling van de sport en het klimvirus verder verspreiden.

We vinden dat Hall9 een plek moet zijn waar iedereen zich thuis moet voelen. Hiertoe werken we samen met tal van lokale verenigen en organisaties in Vilvoorde en daarbuiten, maar bieden we ook tal van lessen aan. Jong en oud, of je nu een ervaren of beginnend klimmer bent, of ergens daartussen zit, via de klimschool kan je lessen en trainingsinformatie krijgen. Hall9 werkt ook samen met bedrijven uit de buurt en staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Dus aarzel niet ons te contacteren om te kijken wat mogelijk is.

Routebouw

Elke week bieden we onze leden een grote verscheidenheid aan nieuwe boulders en nieuwe routes die uitdagingen bieden in alle moeilijkheidsgraden.

We geloven dat de meest inspirerende routes kunnen gebouwd worden wanneer een uitstekende klimzaal wordt gecombineerd met de beste grepen en volumes.

Onze routebouwers beschikken over de nieuwste volumes en grepen en we werken onze inventaris voortdurend bij.

De routes worden zo veel mogelijk gebouwd buiten de openingsuren van de klimzaal.

Onze twee zalen

Vilvoorde

HALL9
in het ASIAT Park
Kerkhofstraat 8b,
1800 Vilvoorde

Uurregeling en toegang

Anderlecht

Petite Ile
Klien Eiland 1A, 1070 Anderlecht

naar petite-ile.be

Handige contacten

Algemeen :
hello@hall9.be
Lessen :
cours@hall9.be
Groepen & bedrijven :
groepen@hall9.be
Abonnementen :
abo@hall9.be
Evenementen :
events@hall9.be
Cafetaria :
resto@hall9.be
Boekhouding :
compta@hall9.be