Tarieven

Kids Zone
prijs formules

gym-kidszone-adults-

Onze kidszone is elke dag toegankelijk voor kinderen van 4 tot 14 jaar.

Op woensdag, zaterdag en zondag namiddag voorzien wij een begeleider in de Kids Zone. Het is dan aangeraden om te reserveren via de onderstaande link.
Je reserveert voor anderhalf uur. Zorg ervoor dat je iets voor het begin van je tijdsblok toekomt. Laatkomers kunnen de toegang geweigerd worden of kunnen gevraagd worden te wachten tot het begin van het volgende tijdsblok.

Kom je op andere dagen naar de Kids Zone, dan moet je niet reserveren en kan je zo lang blijven als je wil. We vragen dan wel dat er steeds 1 ouder aanwezig is per 2 kinderen.

Voor de allerkleinste zusjes en broertjes (jonger dan 4 jaar) is er een gratis toegankelijk peuterblok. Als het niet druk is kunnen we beslissen dat de peuters ook in de Kids Zone mogen. Dan betaalt de -4 jarige 50% van de toegangsprijs.

 

De Kids Zone bestaat uit 3 activiteiten : een Ninja Warrior, een Bouldereiland en een touwen-klimmuur. Er zijn 10 klimtouwen * en per tijdsblok kunnen er 30 kinderen klimmen.

*tijdens de maanden januari, februari en maart worden de automatische beveiligingssystemen teruggestuurd voor hun jaarlijkse controle. Daardoor zijn er tijdelijk slechts 6 of 8 touwen beschikbaar. Het aantal beschikbare plaatsen in de kidszone werd dan ook teruggebracht van 30 tot 20.

Door te reserveren voor de Kids Zone reserveer je niet enkel de klimmuur. We doen er alles aan om alle kinderen zoveel mogelijk de activiteiten te laten gebruiken die ze wensen. Vooral aan de klimmuur kan het soms behoorlijk druk zijn en dan kan het zijn dat onze begeleiders de tijd aan de klimmuur beperken om alle kinderen de kans te geven te klimmen.

 

gym-kidszone-adults-
Woensdagnamiddag

van 13u30 tot 18u00

Zaterdagnamiddag

van 13u30 tot 18u00

Zondagnamiddag

van 13u30 tot 18u00

Prijzen

TOEGANG KIDS ZONE

geldig voor 1,5 uur.

4 tot 12 jaar
11,00€
13 tot 14 jaar
14,50€
Reserveer online

Huur klimschoenen inbegrepen

Reserveer online en betaal aan het onthaal

Afhankelijk van beschikbaarheid ook te reserveren aan het onthaal.

Werkt per blok van anderhalf uur met vaste beginuren.

Laatkomers kunnen de toegang geweigerd worden of gevraagd worden te wachten tot het begin van het volgende tijdsblok.

10 beurtenkaart

Geldig voor 10 beurten en geldig gedurende 1 jaar. Kan gedeeld worden met meerdere kinderen.

4 tot 12 jaar
100,00€
13 tot 14 jaar
135,00€

Huur Klimschoenen inbegrepen.

Enkel te koop aan het onthaal van Hall9.

Geldig gedurende 1 jaar.

Kan gedeeld worden tussen meerdere kinderen.

Enkel geldig op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag.

Goed om te weten

Dat kan zeker. Tijdens de uren van de Kids Zone (woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag van 13u00 tot 18u00) is er een begeleider van ons voorzien voor de kinderen. Daardoor kunnen de begeleidende ouders zelf klimmen of van onze cafetaria genieten. Buiten deze uren moet 1 begeleidende ouder per 2 kinderen zelf instaan voor de begeleiding en beveiliging van de kinderen. Buiten deze uren behoort de gehele Kids Zone tot de Boulder Zone. Er kunnen dan ook volwassenen aan het klimmen zijn in de Kids Zone.

Voor informatie over verjaardagen kan je terecht op de verjaardagspagina.