Horst festival 2024

26.04.2024

Het horst festival vindt dit jaar plaats van donderdag 9 mei tot en met zaterdag 11 mei.
Het festival begint elke dag om 13u00 en eindigt om 2u ‘snachts.

Hall9 zal dit jaar gedurende de 3 dagen open zijn van 9u tot 21u.

Enkel op zaterdag zal er zoals gebruikelijk begeleiding voorzien worden in de Kids Zone. Je moet dus ook enkel voor die dag reserveren.

We kunnen er niet omheen dat een festival van deze omvang een zekere invloed zal hebben op onze werking. We zetten enkele punten op een rijtje

  • Toegang tot de boulderzaal Hall9 is enkel mogelijk van 9 u tot 21u via de toegang aan de Kerkhofstraat
  • Er zal een security medewerker aan de toeganspoort staan. Meldt dat je voor de klimzaal komt en je zal toegelaten worden.
  • De toegang aan de Kerkhofstraat leidt rechtstreeks en enkel naar de Klimzaal. (Het heeft dus geen zin te proberen het festivalterrein op te raken via deze ingang)
  • We voorzien fietsenstallingen naast ons gebouw en indien nodig ook binnen. Je hoeft je fiets dus niet buiten het festivalterrein te laten.
  • De toegang tot de klimzaal gebeurt ook langs een andere deur. Dit zal duidelijk aangegeven worden. Je gaat de zaal betreden via de kleine toegangsdeur die leidt naar de gang van de vestiaires en toiletten. Via deze gang kan je de zaal betreden. Het je een rolstoel of kinderwagen waarmee je moeilijk deze weg kan volgen? kom dan even iets zeggen aan het onthaal en we openen de achterste dubbele deuren.
  • We verwachten vanaf de middag ook wat verkeershinder. Als het mogelijk is met de fiets of het openbaar vervoer te komen raden we dat zeker aan. Is dit echter niet mogelijk, dan is het belangrijk te weten dat de normale parkeerplekken (kerkhof, Willem Elschotstraat en Cyriel Buyssestraat) niet beschikbaar zullen zijn. De festivalorganisatie zegt ons dat u het meeste kans vindt u te parkeren op de Mechelsesteenweg tussen het rondpunt en het Lukoil tankstation.

In de zaal zal de muziek van het festival te horen zijn. We deden verleden jaar tijdens het festival een test en toen viel de luidheid van die muziek heel goed mee.

Ons personeel staat ter uwer beschikking om uw vragen te beantwoorden ivm de toegankelijkheid naar de klimzaal tijdens het festival.